haarstylist webwinkel

Bedankt dat je een kijkje neemt in de leukste webshop voor al je bruids- en haaraccessoires. Ik hoop dat je vindt waar je naar zoekt!

Eigenaresse Lonneke van Dijk is door haar liefde voor haarstyling deze webwinkel begonnen. In haar werk als Fashion & Bruidshaarstyliste is ze altijd op zoek naar exclusieve haaraccessoires om haar kapsels te versterken. In Nederland zijn deze vaak lastig te vinden, vandaar dat ze internationaal inkoopt bij verschillende ontwerpers en leveranciers. Hierdoor beschikt ze inmiddels over een ruim assortiment `handpicked`, nieuwe en handgemaakte haarsieraden, maar ook "Modern jewelry with a vintage charm". Hiervoor zijn vintage sieraden `upcycled` en met andere materialen gecombineerd om zo een uniek ontwerp te krijgen.

Ze specialiseert zich in exclusieve, handgemaakte en `one of a kind` haaraccessoires maar heeft ook een ruim assortiment haarspelden, kousenbanden, bruidstasjes en avondtasjes geschikt voor ondermeer bruiloften of andere bijzondere gelegenheden.

Lonneke heeft twee jaar op rij de Dutch Wedding Award voor beste bruidsvisagist/hairstylist gewonnen!

www.fashionhairstylist.nl


 

© 2009 - 2024 Fashion Hair Accessories.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel